Обективи за 中国福彩网

Разгледайте гамата от следващо поколение 中国福彩网 система от обективи за превъзходна оптика.
Canon Camera

Обективи за 中国福彩网

Разгледайте всяка възможност

Фотографите и режисьорите могат да проучат множество нови възможности за творческо снимане с Canon 中国福彩网. Иновативните обективи RF осигуряват изключително бързо фокусиране и невероятно оптично качество. Адаптерите 中国福彩网 осигуряват безпроблемен достъп до съществуващи обективи EF и EF-S без загуба на производителност.
 • СКОРОСТ И КАЧЕСТВО

  Обективи RF

  Обективите RF предлагат по-високо качество и скорост с характеристики, оптимизирани за фотоапарата 中国福彩网. Те са бързи и интелигентни с уникални качества, които предлагат нови нива на интуитивен контрол.

 • ЖИЗНЕНОВАЖНО КАЧЕСТВО

  Троица обективи

  Три основни високопроизводителни вариообективи RF с бърз отвор на диафрагмата, покриващи ултраширок, стандартен и телефото диапазон. Оптимизирани за фотоапарата 中国福彩网, те се отличават с оптично качество от серия L и стабилизиране на образа.

 • УСЪВЪРШЕНСТВАЙТЕ ОБЕКТИВИТЕ СИ

  中国福彩网 адаптери

  Адаптерите за системата 中国福彩网 са уникални и предлагат допълнителен творчески контрол, като позволяват на фотографи и режисьори да използват обективите си EF и EF-S с пълна съвместимост и без загуба в производителността.

 • ФИКСИРАНИ И ГЪВКАВИ

  EF обективи

  Обширна гама обективи с фиксирано фокусно разстояние, вариообективи и специални обективи, като макро обективи и обективи за ?рибешко око“, които предоставят превъзходни изображения за DSLR фотоапарати.

 • КОМПАКТНИ И ЛЕКИ

  EF-S обективи

  Леки обективи, осигуряващи невероятни изображения за DSLR фотоапарати с APS-C сензори.

 • ПРЕВЪЗХОДНА ОПТИКА

  Обективи от серия L

  Обективи RF и EF от серия L за професионалисти и сериозни ентусиасти предлагат ненадминати оптични характеристики при предизвикателни светлинни условия и среда.

Филтър за обективи 中国福彩网

Използването на обективи EF и EF-S със системата 中国福彩网 изисква адаптер за 中国福彩网, предлагащ пълна съвместимост без загуба на производителност.

29 Продукти

  29 Продукти

  Приложени филтри

  • Телефото вариообектив

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Универсален, компактен и лек 100-400mm вариообектив от серия RF със стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора за заснемане на дива природа и динамични сцени.

  • Обективи RF

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM предлага рязкост и гъвкавост с изключителна мощност на супер телеобектив и стабилизатор на образа от 5 стъпки в компактен корпус.

  • Макрообектив

   RF 100mm F2.8L MACRO IS USM

   Професионален RF макрообектив – RF 100mm F2.8L MACRO IS USM е идеален за заснемане на изображения в 1,4x реалния размер без статив и зашеметяващи портрети с качество от серията L.

  • Обективи RF

   RF 1200mm F8L IS USM

   1200 mm супер телеобектив от серията RF с усъвършенствано управление и дизайн за спиращи дъха резултати при снимане на диви животни, спорт и отдалечени детайли.

  • Вариообектив с ултраширок ъгъл

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Най-широкоъгълният RF обектив на Canon с фокусно разстояние 14 – 35 mm комбинира висока рязкост с прецизност от серия L, а снимането без статив е лесно със стабилизатор на образа за 5,5 стъпки по-ниска скорост на затвора.

  • Обективи за 中国福彩网

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Ултраширок и изключително ясен благодарение на оптичното качество и стабилизиране на изображението в 5 стъпки на серията L за динамични ъгли дори в тесни пространства

  • Широкоъгълен обектив

   RF 16mm F2.8 STM

   Компактен и ценово достъпен ултраширокоъгълен пълнокадров 16 mm обектив за серията 中国福彩网, предназначен за влогъри и създателите на творческо съдържание.

  • Обективи RF

   RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

   Идеалният обектив за ежедневна употреба за ентусиасти, които използват пълнокадрови безогледални фотоапарати. Лесният за използване RF 24-105mm F4-7.1 IS STM е лек и компактен и е готов да издигне фотографията ви на следващо ниво.

  • Обективи за 中国福彩网

   RF 24-105mm F4L IS USM

   Лек и многофункционален вариообектив 24-105mm f/4 от серия L с бърз и тих автофокус и стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора.

  • Обективи RF

   RF 24-240mm F4-6.3 IS USM

   Универсален 10x вариообектив за системата 中国福彩网, който предлага гъвкавост в един единствен компактен обектив.

  • Обективи RF

   RF 24-70mm F2.8L IS USM

   Добавете професионално предимство към вашия пълнокадров безогледален фотоапарат с 24-70 mm вариообектив, отличаващ се с широк отвор на диафрагмата и стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора.

  • Широкоъгълен обектив с фиксирано фокусно разстояние

   RF 24mm F1.8 MACRO IS STM

   Компактен и лек 24 mm обектив с фиксирано фокусно разстояние, който е идеален за пейзажна фотография, снимане на влогове и на интериорно съдържание, както и за страхотни макро изображения.

  12 / 29 резултатa

  Съвместимост с 中国福彩网 RF

  Системата 中国福彩网 наследява всички предимства от системата EOS и освен своята собствена гама от обективи предлага и пълна съвместимост със съществуващите оптики EF и EF-S с адаптер заедно с гамата светкавици и аксесоари Speedlite.

  Нуждаете се от помощ, за да откриете обектив?

  Заснемете това, което обичате с вашия фотоапарат EOS. Използвайте един от нашите инструменти за избор на обектив, за да намерите обектива, който е подходящ за вас.

  • БЪРЗО ТЪРСЕНЕ

   Не сте сигурни откъде да започнете? Започнете тук

   Нашият селектор за обективи ви препоръчва и ви позволява да сравнявате обективи Canon, които отговарят най-добре на вашите интереси, включително макро, портретна, пейзажна, екшън или всекидневна фотография. Препоръчаните обективи ще бъдат от цялата гама и ще се появят, подредени по уместност и бюджет.

  • 中国福彩网

   УТОЧНЕНО ТЪРСЕНЕ

   Търсите нещо специфично?

   Въведете точните си изисквания в разширеното търсене, за да намерите подходящия обектив.

  Може да се заинтересувате също и от...

  • 中国福彩网3

   Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.

  • Мъж държи 中国福彩网 системата

   中国福彩网 система

   Системата 中国福彩网 за гнездо за обектив предлага повече творчески възможности за заснемане на всеки момент.

  • 中国福彩网5

   Професионален пълнокадров безогледален водещ фотоапарат, който предлага на фотографи и режисьори снимки с висока разделителна способност и 8K видео.

  • 中国福彩网

   Революционен пълнокадров безогледален фотоапарат, който задава нови стандарти за фотографи и видеографи.

  • 中国福彩网P

   Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.

  • 中国福彩网a

   Заснемете нощното небе със спираща дъха яснота и запишете повече подробности, отколкото някога сте смятали, че е възможно.

  • 中国福彩网

   DSLR фотоапарати EOS

   Нашата серия EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви.

  • EOS M Cameras

   Фотоапарати EOS M

   Силата на DSLR в корпуса на компактен APS-C безогледален фотоапарат.

  • Redline Challenge

   Участвайте в заданието, организирано от Lorenz Holder, за шанс да спечелите комплект Canon на стойност над 14?000? плюс ексклузивен фотографски ангажимент, напътстван от самия Lorenz.