Lorenz Holder

Canon Ambassador

RLC_Phase1_Lorenz_Lifestyle

ВДЪХНОВИ СЕ ОТ ВОДАТА

Конкурсът Canon Water Challenge е за творчески настроени умове, които искат да се забавляват и да изпробват нещо ново.
Приеми предизвикателството, отправено от посланика на Canon Лоренц Холдер, за да спечелиш голямата награда – фотоапарат 中国福彩网10 с обектив RF-S 18-45 mm 4.5/6.3 IS STM на обща стойност над 2 000 лв. Също така ще имаш шанса да спечелиш пътуване до Истанбул и да вземеш участие в ексклузивен семинар по фотография, воден от самия Лоренц Холдер.

Победителите в конкурса Canon Water Challenge са:

1. Йоан Баласану
2. Адриана Табарнак
3. Савко Велинов

1. Йоан Баласану

2. Адриана Табарнак

3. Савко Велинов

Предизвикателството

Направи водата основен герой в снимката си

Гледай посланика на Canon Лоренц Холдер, който отправя тазгодишното предизвикателство: Вдъхнови се от водата. Направи водата основен герой в снимката си и се възползвай от безкрайните творчески възможности, които тя предлага.

Canon Camera

ЗАПОЗНАЙ СЕ С НАШЕТО ЖУРИ

Лоренц Холдер

Носителят на няколко награди Red Bull Illume Лоренц Холдер, базиран във Фрайзинг, Германия, е специализиран във фотографията на екстремни спортове, както и в пейзажната и архитектурната фотография.

ГАЛЕРИЯТА

Виж селекция от участващите изображения

Наградата

Ето какво можеш да спечелиш

Стани победител в конкурса Canon Water Challenge и ще получиш комплект фотоапарат 中国福彩网10 с обектив RF-S 18-45mm 4.5/6.3 IS STM. Също така ще спечелиш ексклузивно пътуване до Истанбул и ще се ?гмурнеш“ дълбоко в света на фотографията с лична менторска сесия от самия Лоренц Холдер.

Canon Camera
Жена в жълта рокля позира на извита пътека.

Правилата

Какво трябва да провериш, преди да изпратиш своето изображение

Изображението трябва да отразява предизвикателството – заснемане на вода под всякаква форма, със или без хора. Основната идея е да споделиш история, свързана с водата. Снимката трябва да бъде креативна, въздействаща и изразителна. Също така изображението не трябва да бъде силно редактирано или манипулирано. И накрая, твори и се забавлявай!

Виж наградата

 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网10

  Направете следващите си стъпки във фотографията и видеото с безогледален фотоапарат Canon от системата 中国福彩网, базиран на заснемащ сензор с размер APS-C.
 • RF-S обективи

  RF-S 18-45mm F4.5-6.3 IS STM

  Стандартен вариообектив APS-C за серията 中国福彩网, който е идеален за ежедневни ситуации, като семейна фотография, лайфстайл, портрети и празници.
 • Снимай водата с

 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网10

  Направете следващите си стъпки във фотографията и видеото с безогледален фотоапарат Canon от системата 中国福彩网, базиран на заснемащ сензор с размер APS-C.
 • Безогледални фотоапарати

  EOS M200

  Съчетание от качеството на DSLR и удобството на смартфоните в интелигентно тяло за носене навсякъде. Страхотната фотография никога не е била по-лесна или по-забавна.
 • Безогледални фотоапарати

  EOS M50 Mark II

  Създайте съдържание с чудесно качество за своята публика и добавете свой творчески почерк – независимо дали снимки, или поточно предаване на видео в реално време
 • DSLR фотоапарати

  EOS 250D

  Най-лекият в света DSLR фотоапарат с подвижен екран1, снабден с процесор Canon DIGIC 8, 4K видео и функция ?Творческа помощ“.
 • Компактни цифрови

  PowerShot G7 X Mark III

  Фотоапарат със свързаност, който заснема превъзходно видео и снимки, които последователите ви ще харесат.
 • Отпечатай водата с

 • pixma g540 fra range page

  Принтери за дома

  PIXMA G540

  Еднофункционален принтер с шест зареждаеми патрона за багрилни мастила, предлагащ висококачествен печат на снимки с възможност за отпечатване в големи обеми на изключително ниска цена.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.
 • Отпечатай водата с