Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022

Конкурсът вече приключи.

Redline Challenge е конкурс за амбициозни фотографи любители, които искат да предизвикат творчеството си и да изпробват техническите си умения. Запознайте се с инструкциите, зададени от Laura El-Tantawy, за шанс да спечелите комплект на Canon, плюс ексклузивна менторска сесия със самата Laura.

Canon
Redline Challenge 2022

И победителят е…

Ji?í Durdík от Чешката република с печелившото си изображение: Dirt Bike Race

Ji?í печели комплекта от 中国福彩网5 и RF 24-70mm F2.8L IS USM и също така ще има лична менторска сесия с посланика на Canon и международно известния фотограф, Laura El-Tantawy.

Dirt bike race - ? Ji?í Durdík

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПОБЕДИТЕЛЯ

Как се прави печеливша снимка на динамични сцени


Победителят в Redline Challenge 2022 Ji?í Durdík се присъединява към фотографа на динамични сцени и посланик на Canon Vladimir Rys, за да поговорят за скоростите на затвора, фотоапарати, покрити с кал, и комплекта за надграждане.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ

Искате ли да участвате през следващата година?


Регистрирайте се, за да бъдете сред първите, които ще разберат кога стартира конкурсът следващата година, както и ще получите най-новите оферти, съвети и уроци от Canon, новини и покани на местни събития.

ИЗБИРАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ

Процесът на оценяване

От много силен списък с подбрани снимки, избрани от над 14?000 участващи изображения, разберете как нашите трима съдии са избрали печелившата снимка, докато ние надникваме зад кулисите с Kai Wong на тайно място в Лондон, Обединеното кралство.

СПИСЪКЪТ С ФИНАЛИСТИ

Вижте някои от невероятните снимки

Вижте някои от най-добрите снимки от фотографи ентусиасти в Европа, Близкия изток и Африка – всички интересни интерпретации от заданието ни за история за части от секундата.

ИНСТРУКЦИИТЕ

Уловете история за части от секундата

Гледайте Kai Wong и посланика на Canon Laura El-Tantawy, докато разкриват тазгодишното предизвикателство: история за части от секундата. От динамични спортове до дива природа и всичко останало, заснемете света както го виждате и ни покажете вашите истории за части от секундата.

Canon Camera

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИЯ СЪДИЯ

Laura El-Tantawy

Laura е световно известен документален фотограф и нейната работа е излагана и публикувана в международен план. Тя е носител на престижната награда W за 2020 г. Eugene Smith Grant и нейната серия от дългосрочни документални проекти поставят Laura брилянтно в ролята на съдия и ментор за Redline Challenge.

Дайте тласък на творчеството и майсторството си с ексклузивни идеи от професионалисти

Усъвършенствайте техниката си, докато участвате в Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ

  Как да снимате истории за части от секундата

  Чуйте съвети от нашите вдъхновяващи посланици на Canon, които ще ви покажат техния подход за снимане на истории за части от секундата и ще ви предложат съвети и трикове, които ще ви помогнат да овладеете заданието.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  ТЕХНИКИ

  Разказване на истории за части от секундата

  Петима професионалисти обясняват своя процес на създаване на изображения и споделят съвети за изработването на разказ чрез една поразителна снимка.

 • Снимайте истории за части от секундата, както никога досега

  Бъдете креативни по начини, които сте смятали за невъзможни, с нашата новаторска гама фотоапарати от системата 中国福彩网. С най-съвременните технологии, достъп до нашата библиотека от революционни RF обективи и зашеметяваща скорост при снимане на серия от снимки – системата 中国福彩网 е създадена за снимане на истории за части от секундата.

 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网3

  Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.
 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网5

  Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на 中国福彩网5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.
 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网6

  Каквото и да снимате, както и да го снимате, 中国福彩网6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.
 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网7

  Опознайте дивата природа с фотоапарат, който предлага сензационна скорост и качество на изображението в компактно тяло с APS-C сензор, проектирано за бъдещето.
 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网P

  Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.
 • Безогледални фотоапарати

  中国福彩网

  Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.
 • Обективи RF

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Добавете професионално предимство към вашия пълнокадров безогледален фотоапарат с 24-70 mm вариообектив, отличаващ се с широк отвор на диафрагмата и стабилизатор на образа за 5 стъпки по-ниска скорост на затвора.
 • Стандартен обектив

  RF 50mm F1.8 STM

  Компактен, тих и лек 50 mm RF обектив с фиксирано фокусно разстояние и широк отвор на диафрагмата f/1.8 – перфектен избор, за да овладеете творческата си визия.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Присъединете се към Canon Club

  Вдъхновете се и се насладете на ново пространство за съмишленици, страстни творци – където можете да изследвате и обсъждате до насита, докато учите и получавате подкрепата, от която се нуждаете.

  Светлинни следи от автомобили на вечерна светлина през извит мост, чийто опори и земята отдолу са напълно покрити от гъста мъгла, подобна на облак.

  Piotr Skrzypiec

  Победител в Redline Challenge 2021

  Победител в конкурса Redline Challenge 2021

  Piotr Skrzypiec от Словения

  ?Това е огромно постижение. За мен, като потребител на Canon, наградата е най-добрият комплект оборудване, което мога да си представя“, възкликва фотографът и вече собственик на Canon 中国福彩网5 и допълнително оборудване на Canon на обща стойност над 14 000 евро.

  Може да се заинтересувате също и от

 • гама фотоапарати aps-c

  Намерете идеалния фотоапарат Canon

 • 201211 150 милиона RFEF обектив Poster No лого

  Намерете идеалния обектив за вашия фотоапарат Canon