Запечатай забавлението

Забавните и спонтанни истории могат да се случват навсякъде и по всяко време. Изживей ги отново, когато пожелаеш, с новите ни преносими принтери. С Canon SELPHY и Zoemini можеш да печаташ незабавно, да се свързваш лесно и да бъдеш креативен. Възползвай се от промоционалните предложения при нашите партньори.

Zoemini S2_Festival_Lifestyle

Печат

Улови забавлението и бъди креативен

Украси света си и сбъдни творческите си мечти с елегантните преносими устройства Zoemini и Selphy. Улавяй забавлението, бъди креативен и се вдъхновявай във всеки един момент.

Запечатай забавлението с перфектния продукт за теб

Ние ти предлагаме перфектния творчески помощник за всяка ситуация.
Заснемай моментални снимки със Zoemini S2 и го носи навсякъде с теб.
Свържи го с телефона си и споделяй снимките с приятели.
С нашата гама компактни фотопринтери SELPHY създавай нещо креативно за себе си или за любимите хора и се наслаждавай на висококачествени снимки с качество на фотолаборатория.
С Canon възможностите са безкрайни.

Запечатай забавлението

Canon Camera

Забавления

Запечатай забавлението и стани душата на партито. Шикозни и с джобен размер, моделите Canon Zoemini са перфектни за заснемане на специалните моменти и за отпечатване на щури снимки на мига. Свържи се с тях директно от твоя смартфон и се забавлявай, като дадеш воля на креативността си чрез приложението Canon Mini Print.

Творчески проекти

Запечатай забавлението и създай персонализирани декорации. Печатай лесно от телефона си и се посвети на декорирането. Със серията SELPHY на Canon може да се наслаждаваш на снимки с богати цветове, идеални за албуми, декориране на твоята стая, офис или почти всичко. Снимка ? Ясмин Робъртсън

Canon Camera
Canon Camera

Подаръци за приятели

Запечатай забавлението и го сподели с любимите си хора. Създавай персонализирани подаръци – от благодарствени картички до етикети за подаръци. Това със сигурност ще открои подаръка ти.

Бизнес

Реализирайте творческите си идеи, за да развиете бизнеса си. Създавайте табла за вдъхновение, за да демонстрирате идеите си. Впечатлете клиентите, като лесно добавите лога и QR кодове към разпечатките си, или дори използвайте принтера като импровизирана фотокабина по време на събития.

Canon Camera

Най-добрите продукти на Canon за твоето забавление

 • Фотоапарати за моментални снимки и джобни принтери

  Canon Zoemini S2

  Издигнете селфитата си на по-високо ниво с джобен фотоапарат-принтер, снабден с огледало, ринг лампа, отдалечено задействане на спусъка и изглед в реално време.
 • Принтери за дома

  Zoemini

  Снимайте, персонализирайте и отпечатвайте – където и да отидете – с този мобилен аксесоар с перфектен джобен размер.
 • Принтери за дома

  SELPHY SQUARE QX10

  Съхранявайте вашите специални спомени като красиво изработени разпечатки, които можете да правите навсякъде – безжично.
 • Принтери за дома

  SELPHY CP1500

  Създавайте за секунди разпечатки с наситен цвят и висока издръжливост с този лесен за използване компактен фотопринтер.
 • Принтери за дома

  SELPHY CP1300

  Стилни и преносими – за прекрасни безжични разпечатки и снимки за документи от съвместими смарт устройства и фотоапарати.
 • Вдъхновете се

  Откъде да купя