Безогледални фотоапарати

Нашите компактни, леки и малки безогледални фотоапарати със сменяеми обективи съчетават най-доброто от компактните фотоапарати на Canon и DSLR фотоапаратите, за да предоставят снимки и видео с превъзходно качество. Те варират от APS-C модели с малки обективи до пълнокадрови мощни фотоапарати, в които творчеството е в основата.

Позволете ни да ви помогнем да намерите идеалния за вас фотоапарат на Canon

Нашият инструмент за търсене на фотоапарат ще ви преведе през цялата ни гама от фотоапарати и ще ви помогне да намерите идеалния за вас.

Безогледални фотоапарати 中国福彩网

С нашата интелигентна AF технология и невероятната гама RF обективи наградената 中国福彩网 система предлага изключително интуитивен подход към фотографията и заснемането на видеоклипове, като работи безпроблемно с вас, за да ви държи фокусирани върху обекта и творчеството ви.

13 Продукти

  13 Продукти

  Приложени филтри

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网10

   Направете следващите си стъпки във фотографията и видеото с безогледален фотоапарат Canon от системата 中国福彩网, базиран на заснемащ сензор с размер APS-C.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网7

   Опознайте дивата природа с фотоапарат, който предлага сензационна скорост и качество на изображението в компактно тяло с APS-C сензор, проектирано за бъдещето.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网8

   Преминете към пълнокадрова фотография и видео и реализирайте творческите си амбиции.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网100

   Създавайте перфектни спомени с изключително качество с този интуитивен фотоапарат 中国福彩网, който е винаги в готовност.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网50

   С този безогледален фотоапарат 中国福彩网 можете да създавате най-впечатляващото си съдържание – от ясни снимки до 4K видеоклипове и поточни предавания на живо. Всичко това в едно специално устройство.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网

   Пълнокадров безогледален фотоапарат, който създава нови творчески възможности за фотографи и видеографи.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网1

   В процес на разработка: 中国福彩网1 с новата технология за обработка на изображения DIGIC Accelerator и усъвършенствано разпознаване и проследяване на обекти

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网3

   Със своята скорост като ключова характеристика, това е безогледалният фотоапарат, който професионалните фотографи на спортни събития, новинарски репортажи и дивата природа очакват.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网5

   Преосмислете отношението си към безогледалните фотоапарати. Безкомпромисната производителност на 中国福彩网5 ще доведе до революция във вашите снимки и видео.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网6

   Каквото и да снимате, както и да го снимате, 中国福彩网6 ви позволява да бъдете креативни по начини, които никога не сте предполагали, че са възможни.

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网6 Mark II

   Снимки или видео, действие или портрет – комбинацията от производителност и качество на изображението на 中国福彩网6 Mark II позволява на творчеството ви да се развихри

  • Безогледални фотоапарати

   中国福彩网P

   Малък, лек и интуитивен пълнокадров безогледален фотоапарат, идеален за пътуване и всекидневна фотография.

  12 / 13 резултатa

  Обективи RF и RF-S

  Обективите RF и RF-S предлагат по-високо качество, скорост и работа благодарение на изключителната оптична технология и дизайн. Проектиран за бъдещето с подобрени видео възможности, плюс полезни щрихи, като пръстен за управление и по-компактен размер.

  RF_lens
  Отключете силата на системата 中国福彩网 за вашия бизнес

  Отключете силата на системата 中国福彩网 за вашия бизнес

  Научете как нашата система за безогледални фотоапарати може да ви помогне да увеличите своя бизнес потенциал с безпроблемни интеграции из множество индустрии.

  Присъединете се към Canon Club

  Продължавайте да преследвате страстта си и не пропускайте шанса да получите допълнителна подкрепа, вдъхновение, предимства и още.

  Canon Club