image.canon
alt text goes here

image.canon

Насладете се на безпроблемно прехвърляне на изображения и видеоклипове на вашите устройства и уеб услуги, както и на облачно съхранение, автоматично от вашия фотоапарат на Canon*.

Научете повече и изтеглете

Лесно прехвърляне на снимки и видео и безплатно съхранение

Свържете се автоматично от вашия фотоапарат Canon* към облака, където всички ваши снимки и видеозаписи – включително CR3 RAW файлове и 4K файлове – се съхраняват сигурно в продължение на 30 дни** и автоматично се прехвърлят във вашите устройства и уеб услуги. Плюс това се наслаждавайте на дългосрочно съхранение на вашата библиотека с изображения с размер за социални мрежи и 10 GB за най-важните ви оригинали.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon свързва вашия фотоапарат Canon* с вашия свят.

Вижте как image.canon може да трансформира начина, по който съхранявате, обработвате и споделяте снимки. Не се изискват кабели, обемисти устройства или четци за карти. Само вие и вашият фотоапарат.

Гледайте видео

В сърцето на интернет пространството

Услугата image.canon не е просто място за съхранение. Тя поставя вашите изображения, изпратени автоматично или ръчно от фотоапарат с Wi-Fi на Canon*, в събирателен хъб за лесно последващо прехвърляне.

At the heart of the internet

Автоматично прехвърляне

С фотоапарати Canon с Wi-Fi функция*, пуснати на пазара от 2020 г., можете да се наслаждавате на автоматичен трансфер във фонов режим директно към image.canon, когато сте свързани към интернет.

Automatic transfers

Безплатно съхранение

Съхранявайте всичките си медийни файлове, включително CR3 RAW изображения и 4K видео, в продължение на 30 дни** – достатъчно време, за да ги изтеглите във вашите устройства и да ги прехвърлите в любимите си услуги. Изображения с размер за социалните мрежи се създават и се съхраняват в личната ви библиотека. Наслаждавайте се на място за дългосрочно съхранение от 10 GB от за най-важните ви медийни файлове.

Free storage

Бързи връзки

Независимо дали искате облачно съхранение за семейни снимки, или за професионален работен процес, image.canon предлага бързи прехвърляния към любимите ви уеб услуги и към вашия компютър.

Fast connections

Удобно, лесно и интуитивно

Лесното и интуитивно удобство е в основата на image.canon. Лесно сортирайте изображенията по желания от вас начин и се наслаждавайте на безпроблемно споделяне директно в социалните мрежи или по имейл.

Convenient, simple and intuitive

Непрекъснато развитие

Чрез партньорството с Google Photos, Adobe Creative Cloud и вълнуващи планове за редовни надстройки в подкрепа на вашето творчество image.canon ви предоставя необходимите инструменти, за да бъдете в крак със света на 5G и изкуствения интелект.

Continuously evolving

Свързани продукти

* Не всички фотоапарати на Canon поддържат автоматично прехвърляне на фона. Други съвместими фотоапарати с Wi-Fi на Canon предлагат лесно ръчно прехвърляне директно към image.canon. За пълен списък на съвместими фотоапарати, моля, посетете http://image.canon. Съвместимите фотоапарати трябва да бъдат свързани към интернет чрез Wi-Fi.
** След 30 дни оригиналните изображения се изтриват, освен ако не са преместени за дългосрочно съхранение.