Фотоапарати на Canon

Открийте гамата от фотоапарати на Canon и изведете творчеството си на следващото ниво.
Canon Camera

Фотоапарати на Canon

Намерете най-добрия фотоапарат за вас

От шикозни и преносими фотоапарати за моментални снимки и компактни фотоапарати, които предлагат лекота, гъвкавост на фиксирани обективи, до DSLR и безогледални фотоапарати с най-съвременните функции – гамата фотоапарати на Canon предлага на всички път към творчеството.

Нашите най-нови продукти
 • eos r

  ПРЕНОСИМО КАЧЕСТВО

  Безогледални фотоапарати EOS

  Разкажете утрешните истории днес със снимки и филми в превъзходно качество. Нашите безогледални фотоапарати са лесни за носене и съчетават най-доброто от технологиите на Canon в компактно тяло със сменяеми обективи.

 • eos-1d-x-mark-iii

  ТВОРЧЕСКА ГЪВКАВОСТ

  DSLR фотоапарати EOS

  Нашата серия EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви.

Нови продукти

Създадени да подхождат на вашата страст към фотографията, новите ни фотоапарати включват най-новите иновации за изображения благодарение на настоящата ни водеща в класа си инвестиция в научно-развойната дейност.

Вдъхновете се

Разделът ?Вдъхновете се“ важен източник на полезни фотографски съвети, съвети за купувача и проницателни интервюта – всичко, от което се нуждаете, за да откриете най-добрия фотоапарат или принтер и да вдъхнете живот на следващата си творческа идея.

Впуснете се в пътешествието с разказване на истории с Canon

Ние в Canon помагаме на хората да разказват истории вече над 80 години. Малко хора са виждали повече иновации и еволюция от Mike Burnhill – нашият продуктов специалист с над 11 години опит. Намерихме Mike, за да обсъдим миналото, настоящото и бъдещето на Canon.

Canon Camera

Може да се заинтересувате също и от...

 • Interchangeable Lens Cameras

  Фотоапарати със сменяеми обективи

  Фотоапаратите със сменяеми обективи, като EOS DSLR и безогледалните фотоапарати, могат да избират от широк набор от различни обективи – от бързи и ярки улраширокоъгълни обективи, които предлагат много детайли, до широкообхватни телеобективи, които приближават вашия свят – и предлагат по-добра платформа за творчество.

 • Всички обективи

  Майсторството на Canon и най-новата оптична технология осигуряват снимки и филми с превъзходно качество.

 • 中国福彩网5

  4K фотоапарати

  Заснемете вашите видео спомени по-ярко от всякога.

 • Мъж държи 中国福彩网 системата

  中国福彩网 система

  Системата 中国福彩网 за гнездо за обектив предлага повече творчески възможности за заснемане на всеки момент.

 • Камери за видеоблог

  Открийте най-добрите фотоапарати за влогове за зашеметяващо качество на видеото и целия контрол, от който се нуждаете, за да създадете страхотен влог.

 • 中国福彩网

  DSLR фотоапарати EOS

  Нашата серия EOS от DSLR фотоапарати предлага превъзходно качество на изображението независимо от нивото на уменията ви.

 • EOS M Cameras

  Фотоапарати EOS M

  Силата на DSLR в корпуса на компактен APS-C безогледален фотоапарат.

 • RF85mm F2 MACRO IS STM

  Макрообектив

  Постигнете завладяващи кадри от близък план на насекоми, водни капки върху трева или невероятни детайли на предмети от ежедневието. Открийте цял един нов свят с нашата гама от макрообективи.

 • Телеобективи

  С телеобектив можете да заснемете спортове, дива природа и събития от разстояние, без да пречите на действието. Разгледайте телеобективите на Canon и вижте къде ще ви отведе творчеството.

 • Широкоъгълни обективи

  Получете по-широко зрително поле и уловете всеки момент с нашата гама от широкоъгълни обективи.

 • Composite image of EOS M100 and PowerShot SX530 HS.

  Архив на фотоапарати

  Проверете нашия архив на фотоапарати, за да намерите информация и поддръжка за спрени от производство компактни, DSLR и безогледални модели фотоапарати.

Регистрирайте се за получаване на нашия бюлетин

Получавайте всички последни новини и информация за продукти.