За нас

Ние предоставяме несравнимо наследство и експертен опит, за да предоставяме иновации в изображенията във всички области на нашия живот, като трансформираме начина, по който работим, учим и играем в един свързан свят.
About us

За нас

Нашето наследство и основа

Ние сме водеща технологична компания, основана в Япония през 1937 г., и сме посветени да помагаме на хората да преосмислят и да преминат границите на невъзможното чрез технологии за изображения.

Осигуряваме заетост на над 182?000 души в маркетингови и производствени обекти в Япония, Америка, Европа, Азия и Океания. Kyosei е корпоративната ни философия и е в сърцето на нашата марка, бизнес и спонсорска дейност. Kyosei е японска дума, която означава ?живот и съвместна работа за общото благо“ – принцип, който са възприели всички служители на Canon. Той оформя нашата мисия и ценности, начина, по който се отнасяме към хората си и упражняваме бизнеса си.
Научете повече за Canon и нашата история.

Относно Canon

Научете за глобалната компания Canon, Canon в Европа и разберете повече за нашите компании от групата Canon.

about canon
Sustainability

Устойчивост

Устойчивостта е от ключово значение за нашата мисия да използваме технологии за изображения, за да преобразим нашия свят. Научете повече за това как правим това чрез нашите социални и екологични инициативи.

Новини

Тук ще намерите най-новите новини и информация от Canon, включително нашия блог и платформа VIEW.

Canon Camera
Canon Camera

Спонсорство

Открийте повече за нашите спонсорства, които обхващат редица социални, културни и спортни дейности.

Вдъхновяване на свят на промени

От земеделските полета до градските улици, от океаните до микроспътниците, независимо къде ни отвежда бъдещето, ние ще бъдем готови. Открийте как Canon вдъхновява света на промяната.

INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Може да се заинтересувате също и от:

Свържете се с нас

Разберете как да се свържете с нас.